Wooden Dandy: stijlvolle strikken in hout

Bowtie Dandy

Handgemaakte houten strikken

Op zoek naar een origineel cadeau voor onder de kerstboom voor hem? Wij weten wat een helse taak dit kan zijn. Daarom helpen we jou alvast op weg. De handgemaakte houten strikken van Bowtie Dandy zijn origineel, stijlvol en stralen pure klasse uit. Iedereen die als eens graag een strikje draagt zal jaloers zijn op hem als hij hiermee op een feestje toekomt.

De strik is helemaal terug van weggeweest en hipper dan ooit tevoor. 

De strik anno 2016 is dan ook niet meer enkel gemaakt van stof, maar van hout. Hierdoor is iedere strik mordern, uniek en persoonlijk. Daarenboven heb je geen last meer van kreukels.

Wooden Dandy: houten strikken
©Frederic Beyens

Bowtie Dandy

Bowtie dandy is de Gentse start-up van Nils van den Eynden. Tijdens zijn studie houttechnologie en zijn daarop volgende stage in Indonesië kreeg hij de passie voor hout helemaal te pakken. Daar kreeg hij ook de inspiratie om een unieke stukje gedetailleerde houtkunst voor iedereen te gaan ontwikkelen.

My passion is to create a personal piece of art out of wood. A Dandy bowtie is a handmade luxury piece that defines love, style and an eye for detail

Custom Made

Niets is onmogelijk. Zo krijg je de kans om helemaal zelf je eigen strik samen te stellen door  oa de vorm, het type hout, de kleur en het lintje te kiezen. Het graveren van namen, symbolen of data kan ook worden aangevraagd. Kortom, jij ontwerpt helemaal zelf je houten strik zodat hij perfect past bij je outfit!

Bekijk snel de volledige collectie op www.bowtie-dandy.com


 

Comments

comments