#UNFILTERED

#UNFILTERED

“Your imperfections is your make-up, they make you perfect” – Bits&Bobs

14 februari, ‘De dag van de geliefden’, op die dag laten we onze liefjes, (groot-)ouders, zussen, broers & vrienden eens extra voelen hoe graag we hen zien. Maar zijn we niet iemand vergeten? Onszelf! Vaak vergeten we die ene persoon waar we naar kijken in de spiegel.

BeYOUtiful

We kunnen het moeilijk ontkennen, social media wordt steeds meer een stukje van ons leven. Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest, etc… de apps die we dagelijks ontelbare keren aanklikken op onze smartphone. Het zijn deze sociale kanalen waar een perfecte wereld wordt gecreëerd. Neem nu instagram… Zoveel filters maken van elke foto een pracht portret!! En ik zal het niet ontkennen dat ik ook een fanatieke filtergebruikster ben, maar er moet iets van mijn klein bloggerhartje.

Een paar maanden geleden las ik het onderstaand artikel vanuit Het Laatste Nieuws. Bij het lezen van het artikel kwam het besef dat we ook in real-life onszelf filteren. Concealer, fondutain, bronzer, blush, mascara, … werken zo onze imperfecties weg en dat maakt mij zorgen. Er komen meer en meer beautyproducts op de markt die er voor zorgen dat we dat ene puistje of die vroeg-opstaan-wallen kunnen wegshoppen. Ikzelf gebruik enkel bij speciale gelegenheden een druppel BB-cream en een krulletje oogmascara.

Voor degene onder ons die dagdagelijks al die crèmepjes en poedertjes smeren, probeer eens één dagje zonder. Durf je eigen mooi imperfecties onder ogen te zien. Bits&Bobs vindt ze in ieder geval prachtig!!

Try it: 1 dag in de week puur natuur op je gezicht (je gezicht zal je meer dan dankbaar zijn).

Voordelen van een dagje zonder make-up:

  • Zonder make-up zijn je poriën niet verstopt waardoor je huid goed kan ademen.
  • Geen zwarte panda-ogen bij het wrijven in je ogen of kijken naar een echte weenfilm
  • Snooze, snooze, snooze… in de ochtend je nog eens kunnen omdraaien in je bed.
  • Na een vermoeiende dag direct onder de dons kunnen kruipen zonder eerst nog al halfslapend die make-up van je gezicht te halen.
  • Geen gênante situaties waarbij je vriendin je betrapt op een rode lippenstiftstreep op je tanden.

Take your make up off.
Let your hair down.
Take a breath.
Looking in the mirror at yourself.
Don’t you like you?

~Colbie Caillat~

Bianca x

Comments

comments