Word jij altijd verkozen tot Bob van de avond, wil je aan jouw goede voornemens beginnen of ben je gewoon op zoek naar een gezond alternatief voor cocktails? Dan ben je bij The mocktailclub aan het juiste adres. De feestelijke mocktails die Marie Claessens, oprichtster van The mocktailclub, je voorschotelt zien er niet alleen feestelijk uit, maar zijn ook super lekker.

The mocktailclub, what?

Sinds haar 18de heeft Marie te kampen met een allergie aan alcohol. Op elke receptie werd haar wel een typisch fruitsapje voorgeschoteld. Daar had Marie het stilaan wel mee gehad en zo ging ze op zoek naar een lekkerder en gezonder alternatief. De mocktails worden door iedereen gesmaakt en zitten bovendien vol vitamine C en antioxidanten. We love it!

Waarom ook jij een mocktail moet uitproberen

♥ Klassieke cocktails zitten boordevol suiker en zijn minder goed voor de lijn

♥ Lekkerder, origineler en knapper dan een glas fruitsap of cava

♥ Bevat minder calorieën dan frisdrank

♥ Het zijn echte smaakbommetjes

♥ Er wordt gewerkt met seizoensgebonden producten

 

 
             Iced tea peach (€6/liter)                       Beetroot, apple & ginger (€7/liter)

Helemaal geïnspireerd door Marie’s mocktails en zin om zelf aan de slag te gaan? Op de blog van The mocktailclub kan je wekelijks terecht voor nieuwe recepten. Het is ook mogelijk om de drankjes via de webshop te bestellen of de mobiele bar te reserveren voor je volgende feestje.

Wat denken jullie van dit innovatief concept? Wij zijn alvast een grote fan!

Comments

comments