Dé sporttrend van 2017? Wielrennen, in cycling apparel van Peloton De Paris!

Peloton de Paris Spring 2017 shoot Girona / Spain
PDP - Spring 2017

De Mechelenaars onder ons zullen ongetwijfeld Peloton De Paris al kennen, de conceptstore opende namelijk drie jaar geleden de deuren. Binnen heb je een gezellige fietsbar, een winkel met de leukste accessoires en fietsen én een werkatelier voor fietsherstellingen. En nu komt daar dus een eigen cycling apparel sport & fashion label bij!

Van grapje naar volwaardige collectie

Eigenaars Wendy en Vincent zijn zelf fervente wielerfans en inspireren de bezoekers met hun aanbod, de organisatie van cyclo-cross initiaties, en meer. In die mate dat er zelfs een heuse community is ontstaan! “De eerste collectie fietskledij is eigenlijk ontstaan ter promotie van onze concept store. Het werd echter al rap een ‘hit’ in onze community en de vraag was enorm. Wanneer we ook tijdens fietstochten werden aangesproken op onze kledij besloten we om het echt naar een hoger niveau te tillen. En kijk, nu is er onze eigen cycling- en fashion collectie!“, aldus Wendy en Vincent.

Mooi én functioneel op de fiets

De SS17 collectie zorgt voor een trendbreuk in vergelijking met het huidige aanbod van zowel professionele team tenues als wielerkledij van ‘mainstream’ fietskledingmerken.

De collectie bevat hippe wielerkledij met leuke, originele trends gebaseerd op de huidige fashion trends. Denk aan jungle prints, bloemenweelde, het ‘tie-dye’-effect, etc.

Naast mooi is de collectie ook functioneel. Alle kledij is gemaakt van hoogtechnologische materialen waar ook professionals als Greg Van Avermaet in rondrijden.

Maar ook naast de fiets!

Naast het aanbod fietskledij is er ook nog een casual lijn die hippe t-shirts en sweaters voor zowel mannen als vrouwen bevat! Deze lijn is geïnspireerd op de fietswereld en de ‘Peloton De Paris lifestyle’. De collectie zal in de toekomst gaandeweg uitgebreid worden, de moeite dus om te blijven volgen!

De volledige collectie vind je op www.pelotondeparis.cc!

Comments

comments