Review: Play van Telenet

Niets gezelliger dan een avondje op de bank met je lief of een goede vriend(in). Voor heel wat mensen blijkt het echter geen sinecure om hiervoor tijd vrij te maken; en wanneer dan eindelijk het moment is aangebroken om met z’n tweetjes lekker samen televisie te kijken, is er helemaal niets te zien. De oplossing? Telenet Play (More).

Telenet Play (More) is een geschenk uit de hemel voor mensen zoals ik en mijn vriend die naast een drukke job ook nog eens een uitgebreid sociaal leven hebben en dus niet op de conventionele uren naar televisie kunnen kijken. Zo goed als al onze favoriete programma’s kijken we uitgesteld en zo nu en dan – wanneer we alweer te laat zijn met het opnemen van een toffe uitzending – pikken we eens een film mee. Een service als Telenet Play leek ons dan ook op het lijf geschreven. Toch hadden we nog nooit echt de stap gezet om een abonnement te nemen; wij zijn zo van die mensen die graag eerst weten welk vlees ze in de kuip – of in dit geval welke films en programma’s ze op tv – hebben. De Telenet Play Box, een Telenet-geschenkbox waarmee je 75 dagen Play OF 30 dagen Play More kan uitproberen, viel dan ook net op het juiste moment in onze brievenbus.

Telenet Play Box?

De Telenet Play Box is een bon waarmee je een eindeloze stroom tv-plezier in huis haalt. De box geeft je recht op 75 dagen Play of 30 dagen Play More. Het enige wat jij moet doen is kiezen en activeren. (Let op: je moet wel beschikken over een kabelabonnement van Telenet, digitale tv van Telenet en een digicorder of digibox die interactief is).

In de box kan je een folder met meer info over Play en Play More (en de compatibiliteit met je huidige Telenet-abonnement) en een voucher met een code om Play of Play More te activeren, terugvinden.

Mijn vriend en ik kozen voor 75 dagen Play. We activeerden Play online via de code die we in de box konden terugvinden. In eerste instantie verliep het activeren niet zo vlot omdat onze televisie ooit per ongeluk toegewezen werd aan het adres van het kantoor waar mijn vriend werkt. Gelukkig konden we rekenen op de Telenet-klantendienst en was dat probleem in een mum van tijd opgelost!

Telenet Play

“Alles voor de beste tv-momenten,” dat is de slagzin van Play en die mag je letterlijk nemen! Voor zo’n € 10,00 per maand

???? kijk je tv waar en wanneer je maar wil. Zo kan je uiteraard van het aanbod genieten op je tv maar ook op andere schermen zoals tablets, laptops en smartphones.
Mijn ervaring: Handig! Wanneer mijn vriend op tv naar de voetbal kijkt, lig ik in de slaapkamer met mijn laptop naar een serie kijken!

???? kan je tv-programma’s die de afgelopen 7 dagen op tv werden vertoond, op gelijk welk moment herbekijken of herstarten. Je hoeft de programma’s zelfs niet op te nemen!
Mijn ervaring: Voor een vergeetkous als ik is Telenet Play ideaal. Ik hoef er nu niet meer aan te denken om onze favoriete tv-programma’s op te nemen. Na een weekje vakantie konden we zonder problemen al onze programma’s inhalen. Heerlijk!

???? kies je uit onbeperkt een uitgebreid aanbod films en series op aanvraag, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Bovendien worden er elke maand nieuwe films toegevoegd en kan je ook volledige seizoenen van Vlaamse en internationale series bekijken.
Mijn ervaring: Wat een aanbod! Niet enkel voor volwassen maar ook voor kinderen. Als wij ooit kids hebben, is Telenet Play een vereiste!
We kozen de voorbij dagen voor heel wat verschillende films, waaronder de Belgische topper De Behandeling, een echte aanrader. Ook de Amerikaanse serie Mistresses heb ik van de eerste tot de laatste aflevering verslonden.

???? stem je ook af op specifieke themazenders als Disney XD, Discovery World, Animal Planet HD en zoveel meer.
Mijn ervaring: Het is vooral mijn vriend die van deze service gebruik maakt. Sinds hij op al die verschillende sportzenders kan afstemmen, is hij bijna niet meer van het scherm weg te slaan.

Telenet Play More

Voor wie het nog net iets meer mag zijn, is Play More het abonnement bij uitstek. Het verschil tussen Play en Play More is voornamelijk de internationale allure. Voor dit abonnement betaal je € 24,95 per maand om

  • te kunnen genieten van alles wat je ook met Play kan (herbekijken, op verschillende schermen, themazenders etc.)
  • als eerste in België internationale topseries enkele dagen na release in de VS te kunnen bekijken.
  • als enige in Vlaanderen naar de nieuwste HBO-series te kunnen kijken. Voor sommige series zoals Game of Thrones, Westworld, True Detective is dat zelfs gelijktijdig met de VS.
  • te kunnen genieten van de meest recente topfilms in de beste kwaliteit (HD en Dolby Surround).

Goed nieuws; wij mogen 5 Telenet Play Boxen weggeven. Doe mee aan onze wedstrijd en wie weet mag jij binnenkort genieten van uren kijkplezier.
Veel succes! 

 

Comments

comments