Het perfecte Valentijnsparfum: Chloé Love Story

Love Story, het nieuwe parfum van Chloé

Parijs, zonsondergang:

“De daken tekenen zich af tegen een hemel van amber. Een lichte bries waait langs de oevers van de Seine. De dag vervaagt en maakt plaats voor de opwinding van een opbloeiende romance. Een teder en speels liefdesverhaal ontplooit zich in het schemerlicht.”

Chloé Love Story Eau Sensuelle Anverelle 3

Eau Sensuelle

Love Story laat je kennis maken met oranjebloesem – het grootste kenmerk en signature scent van de Love Story lijn. Dankzij de citrus elementen begint het parfum met een frisse toets en ontpopt zich daarna tot een warme en sensuele geur. Mix deze met speelse passiebloem en sensuele muskus en je krijgt een elegant en sexy parfum. Het zit ‘em tenslotte in de naam: Love Story, eau sensuelle!

Dit is mijn allereerste Chloé parfum en ik moet eerlijk zijn: het heeft een dagje of twee geduurd tot ik de geur gewend was. Love Story is namelijk zo verschillend van al mijn andere parfums: ik val meestal voor heel zoete geurtjes. Maar de warmte van sandelhout gecombineerd met de frisse citrus en bloemtoetsen maakt het juist zo’n uniek parfum voor mij. Het is een volwassen maar toch speelse geur: de heerlijke combinatie van oranjebloesem, heliotroop en sandelhout is een echte voltreffer geworden.

Elke keer als ik het parfum nu draag, voel ik me sexy. Het subtiele sexy, welteverstaan. Denk maar aan een briesje dat langs je benen strijkt, vingertoppen die langs je rug glijden of een fluistering in je oor.

Love Story: Het verhaal achter het flesje

Love Story Chloé Anverelle

Natuurlijk willen álle zintuigen wel wat! Love Story ruikt niet alleen goed, het flesje is ook echte eyecandy. Als je goed kijkt, zie je dat het parfumflesje lijkt op een hangslotje. Het doet denken aan de lovelocks in Parijs, waar verliefde koppeltjes hun eeuwige liefde betuigen aan het Pont Des Arts vlakbij de Seine. Eerlijk: kan het nog romantischer? 😉

De kleur van het parfum is geïnspireerd op de zonsondergang, met roze en abrikoos tinten die ook terugkomen in het vastgeknoopte lintje. Vooraan spotten we ook het gouden metalen plaatje met Chloé erop gegraveerd. Het glazen flesje met geribbelde achterkant geeft het geheel een luxueuze uitstraling. Een prachtig item dat zal schitteren op de make-up tafel van elke beautylover!

Chloé Love Story Eau Sensuelle Anverelle 5

Remember: Valentijn is nog maar een paar dagen veraf…

Chloé Love Story – Eau Sensuelle (edp) is nu verkrijgbaar in
30 ml, 50 ml en 75 ml met prijzen tussen € 61,11 en € 82, 22.

Chloé Love Story Eau Sensuelle Anverelle 2

Ik denk dat dit de perfecte start is van een eindeloos liefdesverhaal tussen Chloé en mij. Wat denk jij? 😉

Comments

comments