Zilver is helemaal in, en ik begrijp ook waarom. Het past overal bij, het ziet er stijlvol uit, en het is insta-proof! Ik draag zelf graag zilver- en grijstinten, en dat is vandaag niet anders. Ik combineer mijn nieuwe zilveren horloge met een casual outfit, ideaal voor het werk, en ik laat je ook een superleuk nieuw tasje zien! Lees snel verder!

Ik ben superblij met mijn nieuwe horloge. Een zilveren horloge met mesh bandje is hélemaal in, en ziet er stijlvol uit. Deze is van Vondel, het is de All Silver Everything variant, een horloge met een diameter van 38mm, zilveren behuizing en band, een witte kast, en zelfs de batterij is zilver, haha!

Mijn grijze trui heb ik al een hele tijdje, en vond ik ooit bij Bershka. Ik droeg onder mijn trui een wit hemd van New Yorker en mijn jeans is van H&M. Ik draag ook mijn geliefde Happy Socks en Adidas Superstars. Hoe leuk is ook mijn tasje? Het is van Zumprema en het heeft een fototoestel print, het past zo goed bij me!

Horloge: Vondel // Trui: Bershka // Hemd: New Yorker // Jeans: H&M // Sokken: Happy Socks // Sneakers: Adidas // Tasje: Zumprema

Draag jij ook zo graag zilveren accessoires?

Comments

comments