Omdat ons land heel wat culinair blogtalent telt, delen we graag met jullie de lekkerste foodblogs van het moment. Niet alleen sterrenchefs zijn een meester in de keuken, maar ook heel wat foodies weten hoe ze de meest sexy gerechtjes op tafel moeten toveren!

The Healthy Ever After

Onze creatieve duizendpoot Carmen is gepassioneerd door alles gerelateerd aan ‘happy’ & ‘healthy’. Op haar blog verdiept ze zich in de nieuwste hypes en trends zoals superfoods en geeft ze je tips om gezond te blijven. Een toppertje!

http://www.thehealthyeverafter.be/

Nuniya

De 28-jarige Sarah neemt je mee in haar vegatarische keuken. Sport, lekker én gezond eten, maar ook DIY projecten zijn terug te vinden op haar blog. De ontbijtjes en lunches zijn zeker de moeite waard om uit te proberen.

http://www.nuniya.be/

On a healthy adventure

Carolien volgde een opleiding voeding-en dietetiek en besloot haar kennis te delen op haar kookblog. De stap naar een gezonde(re) levensstijl is niet altijd makkelijk, maar Carolien helpt je graag op weg door je te inspireren met haar lekkere en eenvoudige gerechten.

http://www.onahealthyadventure.com/

Hap & Tap

Myriam houdt van lopen, koken en is geabonneerd op zowat alle Vlaamse kookmagazines. In haar keuken experimenteert ze graag met verschillende, originele recepten. Op haar blog vind je de lekkerste aperitiefhapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts…terug. Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor je volgende feestmenu ben je bij Hap & Tap zeker aan het juiste adres ;-).

http://www.hap-en-tap.be/ 

Baked Louie’s

Louie, student Handelswetenschappen en creatieveling, houdt zich naast studeren bezig met het bakken van alles wat in de oven past. Zijn blog bestaat uit overheerlijke zoete en hartige baksels.

https://www.bakedlouies.com/ 

Alle Dagen Honger

Johanna, Barbara en Mayken zijn de helden van het echte eten. Op zoek naar een simpel, maar lekker gerechtje? Alle Dagen Honger doet je meteen watertanden!

http://www.alledagenhonger.be

Een lepeltje lekkers

Verrassend koken in verrassend weinig tijd, dat is waar de foodblog van Annelies voor staat. Geen groene smoothies, maar eerlijk en echt eten. Als mama van twee is Annelies vooral bezig met het koken van snelle, smaakvolle gerechtjes.

http://www.eenlepeltjelekkers.be/

En welke foodblog is jouw favoriet? Welke blogs moeten we zeker ook even bekijken? Laat het ons weten!

Comments

comments