Monday blues, we hebben er allemaal last van. Gelukkig komt Kinepolis nu met het tegengif voor je onwelkome post-weekend dip: Movie Classics. Elke derde maandagavond van de maand katapulteert dit nieuwe filmconcept een filmparel opnieuw op het grote scherm. 

Na enkele succesvolle bioscoopformules zoals Ladies at the Movies, Obscure Night en Opera in de Cinema, brengt Kinepolis nu binnen- én buitenlands filmerfgoed opnieuw in de zalen met hun nieuwste filmconcept Movie Classics. Voor de ticketprijs van € 8,50 reis je met het hele gezin nog even terug naar die heerlijke pre-internet era uit de comfortabele gezelligheid van je bioscoopzetel.

Titanic (1997)

Regisseur: James Cameron
Cast: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane

Rose DeWitt Bukater en Jack Dawson ontmoeten elkaar tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht.

Maandag 18 September: Tickets

Daens (1992)

Regisseur: Stijn Coninx
Cast: Jan Decleir, Gérard Desarthe, Antje de Boeck, Matthias Schoenaerts

Na een conflict met bisschop Stillemans keert priester Adolf Daens terug naar zijn geboortestad. Hij neemt zijn intrek bij zijn broer Pieter, uitgever van het ‘Land Van Aelst’. De textielindustrie in Aalst staat onder grote druk van de buitenlandse concurrentie.

Maandag 16 Oktober: Tickets

The Shining (1980)

Regisseur: Stanley Kubrick
Cast: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd

Jack Torrance is een schrijver. Om rustig aan een nieuw boek te kunnen werken en tegelijkertijd toch geld te verdienen, gaat hij voor een sollicitatiegesprek bij de manager van het afgelegen maar schitterend Overlook Hotel in de bergen van Colorado.

Maandag 20 November: Tickets

Die Hard (1988)

Regisseur: John McTiernan
Cast: Bruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia

De enige reden waarom de New Yorkse agent John McClane in Los Angeles zit, is dat hij de kerst bij zijn kinderen wil zijn. Hij bevindt zich op een feestje van het werk van zijn ex-vrouw als een stel Duitse terroristen controle over de wolkenkrabber neemt om een kluis met zeven sloten te openen.

Maandag 18 December: Tickets

Home Alone (1990)

Regisseur: Chris Columbus
Cast: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

De achtjarige Kevin McAllister wordt per ongeluk alleen thuis achtergelaten wanneer zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijk. Wanneer Kevin zich realiseert dat hij alleen thuis is, leert hij al snel voor zichzelf te zorgen.

Maandag 18 December: Tickets

Comments

comments