Valentijn is in aantocht en we beginnen de cadeautjesstress al te voelen. Wat opvalt is dat valentijn een echte traditie blijft: 7 op de 10 Belgen plannen op 14 februari een gezamenlijke activiteit met hun partner, kopen een geschenk of sturen berichtjes om hun geliefde te verrassen. Bloemen en parfum staan hoog op het lijstje, maar dit jaar zorgen wij voor een nieuwe dosis inspiratie om je girlfriend of boyfriend in de watten te leggen!

Diamanti Per Tutti

Juwelen zijn duur en onorigineel? Think again! Het Antwerpse juwelenmerk Diamanti Per Tutti weet exact wat vrouwen willen. Fijne, subtiele juwelen voorzien van echte diamantjes zijn hot en laten je geliefde meteen stralen.

MAC Cosmetics

Speel je graag op safe dan scoor je zeker en vast met een felrode lipstick van MAC! Zo goed als elke vrouw staat met deze kleur en is dol op de producten van dit topmerk.

Handtas van Coccinelle

Deze schattige, roze handtas doet spontaan mening vrouwenharten slaan! Dit exemplaar prijkt helemaal bovenaan onze wishlist 😉 Verkrijgbaar via Zalando.

For him: een bierwereldreis

Mannen en bier, een eeuwige liefde! Deze geschenkdoos bevat maar liefst 9 flesjes bier van 33cl uit verschillende continenten. Het is alleszins een stuk goedkoper dan een vliegticket naar Peru of Indië!

Gepersonaliseerde poster

“We go together like…” vul zelf maar aan. Een gepersonaliseerde poster is altijd leuk om je huis, bureau of slaapkamer te pimpen. Via de website radbag.be maak je zelf een exemplaar.

Popcornmachine

Gezellig samen een film kijken met een kom zelfgemaakte popcorn. Liefde gaat door de maag, oh ja! Bestel hier deze fancy must have.

Ontspannende massage

Een klassieker waar je gegarandeerd mee scoort. Niemand zegt ‘neen’ tegen een relaxerende massage en al zeker niet wanner deze plaatsvindt in het mondaine schoonheidsinstituut LUX te Gent! Zaakvoerster Lynn De Coen zorgt dat je buitenstapt met een heus gevoel van well-being. Check alle behandelingen op de website www.luxgent.com

Comments

comments