Hotspot: Arketto

Zin in een gezellige lunch, maar je kan echt niet kiezen waar je heen wil gaan? Arketto is de oplossing! Dit leuk plekje is gelegen in hartje Sint-Niklaas en heeft alles op het menu staan waar je maar van kan dromen: pancakes, wraps, quiches, soep, taart,… zelfs English High Tea! Wij testten het voor je uit! 


Arketto heeft een heel erg leuke atmosfeer. De eerste grote blikvanger: alle originele, lekkere dingen die ze verkopen (ideaal als cadeau, of gewoon om lekker zelf van te smullen). Ze hebben een groot aanbod aan verschillende taarten, macarons, macaron ijsjes, granola, noten, zaden en ga maar door. Zoals we zeiden: ze hebben ALLES. Als je wat doorloopt kom je in het eat-in gedeelte. Het is vrij ruim om te zitten en erg helder aangekleed: witte muren en houten details. In het midden van de zaak heb je een doorschijnend plafond met allerlei plantjes die ophangen. Van een extra touch gesproken!

Wij gingen er heen om te lunchen. Wanneer we gingen zitten, wisten we niet zeker of er nu aan de toog besteld moest worden of niet. Plots kwam de bediening met een ipad. Hierop stond heel het menu (van elk drankje tot dessert). Je moest aanklikken wat je wou, zelfs of je het liever warm of koud had en zo kon je je bestelling indienen. Niet veel later stond je eten voor je neus. Echt heel erg leuk gedaan en alles verliep vlot! Ook de rekening kon je op die manier handig vragen.

Wij bestelden warme wraps. Eentje met ricotta en kip, de andere met mozarella, pesto en tomaat. Het werd erg leuk gepresenteerd en er kwam een slaatje bij met een heerlijke dressing. Wat enorm opviel is dat je echt waar krijgt voor je geld – en zo lekker! Om te drinken heb je keuze uit allerlei koffies, thees, frisdranken en ook homemade ice teas. Wij testten deze met munt, gember en citroen. De smaak was erg puur en het was duidelijk dat er geen extra suikers aan werden toegevoegd. Heerlijk zo!

Zoals je kan zien, is het zeker de moeite om eens te passeren. Wij gaan alvast terug!

Comments

comments