Hola Granola

 

Een heel jaar lang loop ik voor en met personen met MS. Ik doe dit onder de vlag van “Runfor MS”. De grote apotheose van mijn project is het lopen van een marathon op Antarctica, op 24 november 2017. Het intensief trainen (5 keer per week) maakt dat voeding een belangrijk punt is binnen mijn sport. Het sneller en beter herstellen van spieren kan het verschil maken tussen blessure of niet. We lezen ook overal dat het ontbijt dé belangrijkste maaltijd is. En zo ben ik bij HOLA GRANOLA gekomen – huisgemaakte granola, with love!

De naam laat weinig aan de verbeelding over. Met Hola Granola zeg je letterlijk hallo tegen de lekkere mengeling van granen, zaden, pitten en gedroogd fruit. Het gezellige bedrijf uit Aalter maakt al enkele maanden het perfect ontbijt of snack. Voor sommige mensen kan dit zelfs als snack en/of dessert worden gegeten, al past dat minder bij mijn schema. Al vind ik dat zonde! Ik zou meermaals per dag van deze lekkernij willen genieten.

Hola Granola biedt zes basissmaken aan (en momenteel een limited edition Cranberry Crush): Chocolade Fantasy, Chunky Hunky, Superfood Megamix, Berry Bomb, Pecan Passion en Oldie but Goldie: Classic Granola. Voor mijn dieet mag ik helaas niet van elke vorm genieten. En ook past Chocolade Fantasy niet echt binnen mijn favoriet ontbijt. Daarom opteer ik voor Classic, Chunky Funky en Pecan Passion. Het feit dat de granola gezoet wordt met kokosbloemsuiker heeft voor mij de extra doorslag gegeven om er mijn dagelijkse smaakexplosie van te maken.

En qua prijs? Valt meer dan goed mee! Voor 21 euro als je van iedere smaak 150gram lang wil genieten. Of voor 1 kilogram van Chunky Funky ben je ook maar 20 euro kwijt, zelfs maar 19,50 euro voor de Classic. Voor die prijs kan je het zelf niet maken. Ik ben fan. Ik blijf fan! Hopelijk jullie ook!

Zijn jullie fan van Granola? 

Comments

comments

Vorig artikel4 tips waardoor jij wel aan sporten toekomt
Volgend artikelDurf “neen” te zeggen en help je carrière vooruit!
Gertjan Verdickt
Ik ben Gertjan Verdickt, PhD in Finance aan de Universiteit Antwerpen. Mijn professionele specialisatie ligt in bank- en beurswezen. Met mijn twee jaar ervaring bij KBC Securities, KBC Asset Management en Candriam Investor Group heb ik al kunnen proeven van de professionele wereld. De beurs is mijn passie, wat zich ook vertaalt in mijn boekenkast. Van financiële lettersoepen, tot bedrijfspsychologie en filosofische statistiek. Alles belandt ooit op mijn nachtkastje. Via de Universiteit Antwerpen heb ik al les kunnen volgen aan Stanford University, London School of Economics en University of St. Gallen. Die ervaring draagt bij tot mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik ook al hele stukken van de wereld kunnen zien. Die passie voor reizen trekt zich ook in mijn privésfeer door, met een grote voorliefde voor Latijns-Amerika. Die blik op de wereld wordt ook in mijn goede-doel-project Run for MS vergroot. Sinds 2 oktober 2016 loop ik een jaar voor en met MS-patiënten. De grote apotheose van mijn project is het lopen van de Ice Marathon op Antarctica, 24 november 2017. Het doel van mijn project is om geld in te zamelen voor MS-Liga Vlaanderen.