Vanaf zaterdag 1 juli 2017 kan je officieel opnieuw een hele maand lang shoppen met korting. Voor wie niet kan wachten op de start van de solden, hebben wij alvast enkele tips waarmee je nu al koopjes scoort.

Vraag naar een klantenkaart of registreer voor de nieuwsbrief
Heel wat winkels voorzien hun klanten van een klantenkaart waarmee ze korting kunnen krijgen. Met zo’n kaart krijg je directe korting, of spaar je punten om je favoriete stukken aan een verminderde prijs te kunnen kopen. Bij sommige winkels kan je ook korting krijgen wanneer je je aanmeldt voor hun nieuwsbrief. In beide gevallen word je door de winkel of het merk per mail op de hoogte gehouden en kom je als eerste te weten wanneer je je slag kan slaan.

Over de grens
In België gaan de solden pas van start op 1 juli, in Nederland ligt de koopjesperiode niet zo strikt vast en beslissen de winkels zelf wanneer ze korting geven. Spring dus in de auto richting Maastricht om al de eerste soldenstukken op de kop te tikken.

Shoppen in outletwalhalla’s
Je kan ook het hele jaar door terecht bij outletcentra als Designer Outlet Roermond of Maasmechelen Village. Hier scoor je items uit de vorige collecties van grote merken aan een fractie van de originele prijs.

Shop online met korting
Er zijn heel wat online shops die nog voor de officiële soldenperiode al korting geven in de vorm van kortingscodes of tijdelijke aanbiedingen. Je hoeft het trouwens niet eens zo ver te zoeken, op websites als Deals.be vind je in één oogopslag bij welke Belgische en Nederlands online shops je nu al koopjes kan doen dankzij kortingscodes en promoties.

Veel shopplezier!

Comments

comments