Rutger van Tumble Talks interviewt ondernemers die eerlijk vertellen over hun gefaalde start-up. Tumble Talks brengt deze eerlijke verhalen in beeld zodat andere startende ondernemers ervan kunnen leren, en niet dezelfde fouten maken. In aflevering 010 sprak Tumble Talks met Katrien De Hert over haar fatale crash.

 

Zó enthousiast zijn over je idee, dat je daar gewoonweg geen grenzen meer in kent. Je herkent het waarschijnlijk wel.

Onderneemster Katrien De Hert draaide al snel dubbele shiften om haar idee uit te werken waarbij ze bedrijven zou helpen om mogelijke ambassadeurs voor merken actief te gaan betrekken. Luisteren naar de signalen van haar lichaam? Daar was op dat moment geen tijd voor…

Tot haar lichaam zelf aan de handrem trok: op 19 oktober 2016 crasht haar centrale zenuwstelsel terwijl ze op de autostrade aan het rijden is… “Mijn lichaam stijfde helemaal op. Ik stond in een soort van brugtoestand. Ik zag lijkbleek en had een vreemde blauwe schijn rond mijn mond. Ik kon tegen het dochtertje van mijn vriend nog zeggen dat ze zeker niet mocht uitstappen, wat er ook gebeurde. Ik dacht echt dat ik zou doodgaan.”

Vandaag beseft Katrien dat ze vooral leefde in functie van wat zij dacht dat anderen van haar verwachtten. “Ik was vroeger echt overtuigd dat mensen je alleen graag kunnen zien om wat je doet, en niet om wie je bent.”

Bekijk het volledige Tumble verhaal hier.
Bekijk de vorige afleveringen van Tumble Talks hier.

Wil je nieuwe afleveringen als eerste in je mailbox ontvangen? Laat je e-mailadres achter: http://bit.ly/abonneer-je-gratis

Comments

comments