donderdag, april 19, 2018

GRL PWR 27 juni 2017

Vrouwen die een onderneming opstarten, het is anno 2017 nog steeds geen sinecure. Als we de cijfers er bijhalen, komen we tot de opmerkelijke vaststelling dat de dag van vandaag slechts 31,1% van de Europese vrouwen zelfstandig aan een project werken (bron: eurostat). Wanneer we dan naar de statistieken van ons eigen land kijken, zien we dat slechts 33% van de zelfstandigen en maar een schamele 23% van de werkgevers vrouw zijn.

Bij MEET ME Magazine zijn we ervan overtuigd dat dit beter kan. Vrouwen hebben namelijk evenveel potentieel om het als zelfstandige te maken als hun mannelijke ondernemende collega’s. Er bestaan trouwens al sterke rolmodellen, alleen staan ze zelden in de spotlights. Daarom organiseren we op dinsdag 27 juni 2017 het allereerste MEET ME Magazine GRL PWR event in Gent waar we op een select publiek 3 sterke lady bosses loslaten die al hun ervaring en tips & tricks zullen delen.

Op het podium

Eline Verbeke

Girlboss bij Fabrikk

Magali De Reu

Girlboss bij Copymag

Daniëlle Verhulst

Girlboss bij DJAR

Praktisch

Wanneer? Dinsdag 27 juni 2017 om 19u15.
Waar? Evin Winestore & Bar Gent – Sint-Margrietstraat 16, 9000 Gent
Sprekers? Eline Verbeke van Fabrikk, Magali De Reu van Copymag & Daniëlle Verhulst van Djar
Tickets? €5 – (inclusief leuke verrassing).

Na het invullen van bovenstaand formulier is uw deelname geregistreerd en ontvangt u binnen de 24u een mailtje met een betaaluitnodiging. Pas na het ontvangen van uw betaling is uw inschrijving definitief en wordt u op onze gastenlijst gezet.

Opgelet: plaatsen zijn beperkt tot 25 personen. Er snel bij zijn is de boodschap!

Partners