Snow app filters

Snapchat is best wel tof, maar het zijn vooral de Snapchatfilters die ik werkelijk ge-ni-aal vind. Wie mij kent, zal het niet verbazen dat de schattige filters mijn voorkeur krijgen. Mezelf omtoveren tot een snoezig hert met veel te hoge stem? YES PLEASE. Mijn innerlijke tienermeisje gilde het dan ook haast uit toen ik Snow ontdekte.

Snow is haast een exacte kopie van Snapchat. Hoewel de app hier nogal onder de radar lijkt te blijven, beleeft het Aziatische Snapchatzusje haar hoogdagen. Snow werd ondertussen al meer dan 100 miljoen keer gedownload. En wanneer Zuckerberg en Jack Ma jouw app willen kopen – ya know it’s good.

Dus, wat maakt Snow zo speciaal? Twee woorden: Duust. Filters. Waar Snapchat je een handvol filters per keer toewerpt, heeft Snow er echt ontelbaar veel. Sommige onvoorstelbaar lief, anderen hilarisch en enkelen zelfs ronduit vreemd. En in tegenstelling tot Snapchat, hoef je nooit te vrezen dat je favoriete filter ineens verdwijnt.

Snow app menu 2Snow app menu 3

Ik ben echt helemaal dol op de app. Hij werkt eigenlijk net hetzelfde als Snapchat, dus je vindt er meteen je weg in. Naast foto en film, kan je ook Boomerang-achtige GIFjes maken. Je hebt namelijk niet alleen de gezichtsfilters, maar ook nog heel wat overlays, fotofilters én stickers. Alsof wij millenials met nog niet genoeg keuzestress kampen.

Bovendien kan je gemakkelijk de foto’s downloaden en via een andere medium de wereld insturen. Snapchat, bijvoorbeeld. Ik heb dan ook géén contacten op Snow – insert forever alone meme – en belaag mijn vrienden gewoon op Snapchat met al mijn Snow-selfies. Hashtag sorry not sorry.

Snow is beschikbaar op Android en iOS. Ga je zelf Snow uitproberen? Stuur me alvast jouw creaties op m’n Snapchat larauwtch. Can’t wait! 

Comments

comments