Coole Social Media tools

Wie op zoek is om meer werk in minder tijd te verzetten (liever lui dan moe zeg ik altijd)  & interesse heeft in wat nieuwe snufjes, heeft nut bij deze coole tools!

#1 Editorr

Editorr is 1 van de tools dat ik vaker moet gebruiken! Echte (!!!) mensen helpen je om je teksten na te lezen. Dit kan gaan van blog posts, nieuwsbrieven, emails…  Ik besef alvast dat het voor mij nodig is, vermits ik in mijn enthousiasme vaak te snel typ en mijn teksten niet nalees (alvast iets dat mijn vroegere managers me altijd als “verbeteringspunt” wisten aan te wijzen)

 #2 Grytics

Facebook geeft je al veel inzicht in de statistieken van je Facebook pagina, maar voor je groepen bestaat er nog niet echt iets. Daar brengt Grytics graag verandering in. Het geeft je statistieken over je actiefste leden, engagement, de beste soort posts… Wat uiteraard nuttig is om te weten, alsook kan je hiermee af en toe je actiefste groepsleden bedanken!

#3 Onetab

Eentje dat ik ook recent ben beginnen gebruiken. Onetab helpt je om je overload van tabs te beheren. Ik heb bv continu verschillende social media sites openstaan die ik continu monitor voor updates of waarin ik op zoek ga voor meer informatie en daardoor kan mijn pc soms beginnen buggen. Onetab helpt je om al deze tabs samen te brengen en telkens je je browser opent zal OneTab ook openen met al je favoriete website reeds klaar. Zonder dat je zelf op zoek moet gaan (al dan niet in je Favorieten).

#4 Patch

Deze is voor de grote Instagram fans (zoals mezelf). Patch is een app dat automatisch je foto’s optimaal edit alsook ervoor zorgt dat de persoon / het object waarrond de foto draait meer in de kijker staat door de achtergrond te blurren.

Voor Patch
Na Patch


#5 Ripl

Ripl is een typische foto edit applicatie, met het grote verschil dat het je helpt beweging in je foto’s te brengen zowel als bewegende tekst!

#6 Darkness 

Ik werk vaak beter s’avonds (waarschijnlijk omdat ik dan in stress schiet dat ik nog veel moet doen) dus ik ben blij dat ik “Night mode” ontdekt heb! Het is een interface dat beter is voor vermoeide ogen of in het geval dat je in het donker werkt. De witte delen van je browser worden donkerder (grijs / zwart) en de tekst wordt wit! Je kan deze vinden als Google Chrome plug-in onder de naam Darkness – Beautiful Dark Themes. Uiteraard ook ideaal voor wie s’avonds laat nog wat wil Facebooken.

#7 FocusMusic

Wie graag naar muziek luistert tijdens het werk en de spotify / itunes lijsten beu is, probeer deze is! 24/7 perfecte muziek om te werken (electro, klassiek, downtempo, dance…).

#8 Pocket Explore

Immens gemakkelijk als je op zoek bent naar de belangrijkste nieuwsberichten over een bepaald onderwerp is Pocket Explorer. Het bekijkt hoelang iemand erover doet om door een bepaald artikel te scrollen, hoelang het open was, of ze het geshared hebben… & zet de belangrijkste vanboven. Je kan bv “social media”, “Instagram”… intypen & Pocket Explorer zal je de belangrijkste recentste nieuwtjes doorgeven.

Welke tools ga jij proberen? 

Comments

comments