Column: *Borat-voice* Great Success!

Ik heb een announcement to make. De reden waarom ik maar verhuis en verhuis en blijf verhuizen, is niet enkel omdat ik per ongeluk bij het kind van een Dictator x Hyacinth Bucket ben gaan inwonen. De reden dat ik een echt stekje zoek – in plaats van mijn overpriced shithole – is mijn current internship situation; en dan meer het feit dat ik nu geen intern meer ben. Mijn stageplaats heeft mij een job aangeboden als Junior Account ExecutiveI know, sjieken titel – voor zes maanden en mogelijks nog veel langer. Voorlopig houden we het echter op een halfjaartje en stel ik mijn thuiskomst maar met een luttele vier maanden uit. Dat moet lukken, toch? Ergens 17 000 km verder hoor ik een snik van mijn grootmoeder nu ik deze woorden officieel de wereld instuur – geen zorgen, ik kom nog naar huis!

Nu staat mij een spannende tijd te wachten van clients leren kennen, verantwoordelijkheid dragen voor deadlines die nu voor de volle 100% bij mij liggen, een nieuw team opstarten en nog veel meer. Helaas is dit ook net de tijd dat ik twee weken op verlof ga. ‘Helaas’ is een groot woord, besef ik zelf ook wel, want na zes maanden ononderbroken werken, wil ik er wel eens tussenuit – kijk, dat is nu eens gesproken als een echte Millennial; “Die kinders zijn da ook nie gewend hé, van te werken,” hoor ik ergens een Babyboomer klagen. De tristesse die ik uit over dit verlof heeft gewoon met tijd te maken; zoveel te leren, zoveel zeer snel te leren, zo weinig tijd. Ook de gewone deadlines blijven van kracht, en drie weken content creëren op anderhalve is niet zo makkelijk – en zeker niet wanneer je vriendinnen in de stad rondhangen, eagerly awaiting tot je van het werk komt. Vorige week is er ook een ander meisje aangenomen, die deel zal uitmaken van ons nieuwe team; allemaal zeer exciting, maar de logistiek van een nieuw team opstarten in drie dagen is mij voorlopig nog een raadsel.

Volgende week deze tijd echter zit/lig ik te bakken in Brisbane of de Gold Coast of honestly, geen idee, want ik heb mij totaal niet beziggehouden met de trips boeken. Mijn liefste vriendinnetjes zijn nu gaan surfen in Byron Bay en zonnestraaltjes aan het meepikken in whatever dat daar dichtbij ligt – ik heb écht geen idee van de geografie/itinerary van deze trip. Nog drie dagen keihard mijn werk knallen en dan kick back, relax, en van dichtbij gaan kijken wat er nog overschiet van het Great Barrier Reef.

Comments

comments