Investeren in een prachtig high-end oogschaduwpalet of een dure mascara die je in één oogwenk volle wimpers geeft, is wat mij betreft volledig acceptabel; soms is dat éne dure product simpelweg effectief een topper van formaat. Sommige cosmeticamerken gaan echter heel ver in het bepalen van hun prijskaartje. Een blush met een € 140,00-prijskaartje of een gezichtsmasker voor zo’n € 300,00? No biggie!

 1. Face Colour Rose Ladurée


Hoe prachtig dit product er ook uit mag zien, je moet een behoorlijk dikke portefeuille. Best inventief – de rozenblaadjes geven je huid een mooie blos en glans – en dat mag ook wel want deze blush kost maar liefst € 140,00.

2. Giorgio Armani ‘Crema Nuda’ Tinted Cream

Een laagje foundation kan je er in één beweging een pak frisser en jonger doen uitzien. Geen wonder dat het de holy grail is van menig beauty liefhebber. Voor zo’n € 180,00 krijg je een mooie luchtige dekking die je oneffenheden op natuurlijke wijze doet verdwijnen als sneeuw voor de zon.

3. Givenchy Le Soin Noir Lace Face Mask.


Wie de vorige twee producten al behoorlijk prijzig vond, houd zich nu maar beter vast aan de takken van de bomen. Givenchy bracht namelijk een heerlijk – en belanchelijk duur – gezichtsmasker op de markt, Le Soin Noir Lace Face Mask. Voor een doosje met 4 maskertjes betaal je maar liefst € 300,00. Voor die prijs ziet het er gelukkig wel heel erg cool uit!

4. Christian Louboutin Lipstick

 

Louboutin is vooral bekend vanwege z’n iconische rode stilettozolen maar wist je dat hij ook kaas gegeten heeft van cosmetica? De verpakking is alvast een ware eyecatcher. Voor een lipstick van het Franse merk tel je zo’n € 80,00 neer.

5. Tom Ford Soleil Contouring Compact

Dit compacte doosje is (thank God!) heerlijk multifunctioneel: een blush, bronzer en een highlighter. Tip: je kan de kleurtjes ook perfect als oogschaduw gebruiken. Maakt het prijskaartje van € 100,00 net dat tikkeltje draaglijker!

Comments

comments