De signature look van de blokkende student? Haar slordig opgestoken in een dot, pyjamabroek en wallen tot op de grond. Wil je het deze examenperiode anders aanpakken en wat verzorgder voor de dag komen? Wij aanhoorden jouw gebeden en delen maar al te graag de 6 beauty essentials die je niet kan missen tijdens de meest stressvolle periode van het jaar.

Droogshampoo
Elke ochtend opnieuw dezelfde struggle: “Haar wassen of kan het er nog wel een dagje tegen?” Om je ochtendroutine een tikkeltje sneller te laten verlopen, kan je beroep doen op droogshampoo. Dit product komt in allerlei verschillende maten en geuren en geeft je haarbos de nodige oppepper. Perfect wanneer je weinig tijd hebt en liever een extra halfuurtje achter je boeken doorbrengt!

Concealer
(Examen)stress en puistjes: het gaat jammer genoeg vaak hand in hand. Met een likje concealer verdwijnen niet alleen je pukkels maar ook je wallen als sneeuw voor de zon.

Tip: breng een beetje poeder over je concealer aan, zo blijft die de hele dag mooi op z’n plek.

Slaapmaskertje
Perfect voor powernaps achter je bureau maar ook bijzonder handig om ’s nachts te gebruiken. Met een slaapmaskertje word je niet wakker bij het minste zonlicht en heb je gegarandeerd voldoende slaap, uiteraard enorm belangrijk.

Face mist
Af en toe wat verfrissing is zeker aan de orde tijdens de zomermaanden. Een lekkere face mist geeft je in één, twee, drie welverdiende afkoeling.

Zelfbruiner
Het is niet omdat je een maand lang met je neus in de boeken zit dat je geen mooi zongebruind kleurtje kan opdoen, toch? Buiten studeren raden we je niet aan: het felle zonlicht maakt het best lastig om te lezen en de warme lucht bezorgt je een lamlendig gevoel, twee dingen die absoluut te mijden zijn. Met zelfbruiner krijg je een mooi kleurtje zonder een overvloed aan zon. Net wat we nodig hebben!

Lippenbalsem
Dit product is onmisbaar tegen velletjes en gescheurde lippen. Bovendien houdt een lippenbalsem met munt- of eucalyptus-smaak je fris én geconcentreerd. Score!

Ziezo, met deze tips zie je er ook tijdens de blok tip top uit. Een verzorgde look bezorgt je niet alleen dat tikkeltje extra motivatie, het is ook best handig wanneer er plots een wildvreemde voor jouw deur staat en je niet geheel verwilderd wil opendoen!

Comments

comments