Anthony Lamot kiest voor ondernemen boven een topjob als consultant

Rutger van ‘Tumble Talks‘ interviewt ondernemers die eerlijk vertellen over hun gefaalde startup. Tumble Talks brengt deze eerlijke verhalen in beeld zodat andere startende ondernemers ervan kunnen leren, en niet dezelfde fouten maken. In aflevering 006 sprak Tumble Talks met Anthony Lamot over het verhaal achter zijn startup Mentzu. 

Met Mentzu bracht Anthony startups en mentoren samen op één platform. De bedoeling van Mentzu was om de slaagkans van startups te verhogen door hen gedurende een langere periode te laten begeleiden door gepaste mentoren. “Quote me er niet op, maar startups die gecoacht worden, hebben 2x zoveel slaagkans”, vertelt Anthony Lamot.

“Waarom doe je niet gewoon voltijds consulting?”

Naast zijn ambities als ondernemer, werkt Anthony ook nog freelance als CRM consultant voor grote bedrijven. “Waarom doe je niet gewoon voltijds consulting”, is een vraag die dan ook regelmatig aan Anthony gesteld wordt.

Ondanks het zeer goede alternatief dat hij klaar heeft liggen – en zijn omgeving die hem zelfs probeert te overtuigen om voor zijn consulting te gaan – kiest Anthony er heel bewust voor om te ondernemen. Met Mentzu was het niet altijd even gemakkelijk om de puzzel zo te leggen dat hij er volledig voor kon gaan. De breedte van de impact was klein, maar de mensen dié geïmpacteerd waren door Mentzu, waren heel hard geïmpacteerd…

Bekijk het volledige verhaal:

Bekijk de vorige afleveringen van Tumble Talks hier.

Abonneer je gratis voor Tumble Talks

 

 

Meer info: www.tumbletalks.wix.com/home

Comments

comments