maandag, april 23, 2018

HELLO, NICE TO MEET YOU!

De dag van vandaag is er een overload aan informatie te vinden op het internet. Tof geschreven blogs, uitgebreide reisreportages, fotoreeksen en zoveel meer. Achter die content schuilen getalenteerde en gepassioneerde mensen die hier dag in dag uit mee bezig zijn, die hard werken om hun plekje op het internet te veroveren.

Helaas is het vaak Clash of the Titans op het wereldwijde web waardoor heel wat potentieel niet de kans krijgt zich uitgebreid voor te stellen. Kijk maar naar al dat kook- en baktalent dat niet dezelfde aandacht als Jeroen en Pascale krijgen. Al die reisfanaten die keer op keer terugkomen met prachtige foto’s maar ze enkel aan vrienden en familie kunnen tonen of al die mensen die heel leuk kunnen schrijven maar geen eigen platform bezitten om hun verhaal neer te pennen voor de rest van de wereld.

MEET ME Magazine brengt hierin verandering. Via ons online magazine willen we creatievelingen graag een podium bieden en hen de kans geven om hun passie met onze lezers te delen.

MEET ME Magazine werd opgestart in 2016 door Simon Ramboer, digital marketing consultant en gebeten door het ondernemen. In 2017 vervoegen Charlotte Leroy en Amélie De Rycke, twee enthouasiaste vriendinnen uit Gent, het team.

Wie is Simon Ramboer?


Simon
 is een geboren avonturier die je in de winter steevast kan terugvinden op een snowboard en in de zomer op een surf- of wakeboard. Reizen is helemaal zijn ding. Dagelijks laat hij dan ook meer dan 18 duizend volgers op Instagram meegenieten van zijn avonturen.

Professioneel vult Simon zijn drukke dagen als Digital Planning Manager bij Mediabrands. Als digital native is Simon helemaal gepassioneerd door digitale marketing. Zijn tech-insights en digitale marketing kennis kan je nalezen op Bloovi.be, het alom gerenommeerde platform voor de digitale sector.

Bij MEET ME Magazine vervult hij de rol van Marketing Director.

Wie is Charlotte Leroy?

Charlotte is de studente van het team en een echte social. Always in for a chat, gepassioneerd door communicatie en steeds te vinden in de omgeving van familie en vrienden. Een heuse optimist met een klare kijk en een duidelijke visie op het leven. Net zoals Simon houdt ze van reizen en doet ze er alles aan om die travel list zo snel mogelijk uit te breiden.

Na het behalen van haar Master Taal- en Letterkunde besloot ze er nog een jaartje Meertalige Bedrijfscommunicatie aan toe te voegen.

Charlotte ademt communicatie en zorgt er dan ook voor dat dit bij MEET ME Magazine tip top in orde is.

Wie is Amélie De Rycke?

Amélie is een jonge Gentse enthousiasteling met een passie voor all things fashion and lifestyle. Wanneer ze niet aan het schrijven of fotograferen is, vind je haar terug op de bank met haar vriend en haar kat Leo.

Overdag werkt Amélie als redactrice bij Belmodo, het grootste fashion-, beauty- en lifestylemagazine van België o.l.v. fashionista Tiany Kiriloff.

Amélie is het word wonder van MEET ME Magazine en zorgt ervoor dat de redactie op wieltjes loopt.

Join us

Kriebelt jouw pen al een tijdje, maar ontbreekt het je aan het juiste kanaal? MEET ME Magazine is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen!

Advertising

Adverteren op MEET ME Magazine is op verschillende manieren mogelijk. Denk maar aan display advertising, advertorials, winacties en nog zo veel meer.