5 apps voor fashionista’s

Je dagelijkse dosis fashion inspiratie? Die zit gewoon verstopt in je smartphone! Maar tegenwoordig is er zoveel aanbod op het gebied van leuke applicaties dat je soms het bos door de bomen niet meer ziet. Wij helpen je alvast op weg; dit zijn de vijf leukste fashion apps van dit moment. 

#1 Lookbook

Ben jij ook instagram verslaafd maar hou je niet van alle food pics of massa’s selfies? Dan is Lookbook helemaal iets voor jou! Op Lookbook staan namelijk enkel fashion pics. Dé instagram voor fashionista’s dus. Deel zelf je look of zoek stijlen van gebruikers over de hele wereld en laat je inspireren.

Download Lookbook voor iPhone of Android

#2 Closet+

Stop je eigen gardarobe in de app en mix & match. Je kunt je outfits creëren, plannen en nagaan wat je waar en wanneer droeg. Deel je outfit met je vrienden zodat jullie zeker niet arriveren met hetzelfde. Life saver!

Download Closet+ voor iPhone 

#3 Vogue Runway

Dankzij Vogue kun jij ook vanop de eerste rij dé fashionshows meemaken. Elke modeshow uit de grote modesteden New York, Parijs of Milaan wordt direct zichtbaar via deze app. Zo mis je niks meer van de laatste catwalk trends! En dat vanuit je zetel in je misschien niet zo fashionable pyjama.

Download Vogue Runway voor iPhone 

#4 Asap54

Asap54 is een sociaal platform waar verschillende stijlen elkaar ontmoeten. Je kunt een foto nemen van een kledingstuk en de app zoekt online naar het kledingstuk of naar gelijkaardige stukken. Vanaf nu stel je je nooit meer de vraag “van waar komt dat?” want Asap54 heeft het al voor je gevonden. Stijladvies nodig? Gooi je moeder of zus de deur al maar uit, Asap54 zorgt daar ook voor!

Download Asap54 voor iPhone of Android

#5 What to Wear

Weet je soms ook niet meer wat je moet aantrekken? StyleToday helpt je hierbij. Deze app geeft je een suggestie aan de hand van het weer en de laatste trends. ‘S avonds krijg je zelf een suggestie voor de volgende dag + je kan de kleding meteen bestellen. Die kan je natuurlijk niet direct aan doen maar dan heb je wel al een outfit voor de volgende week. Je kunt ook outfits bewaren en delen.

Download What to Wear voor iPhone of Android

 

Hoe blijf jij op de hoogte van de laatste trends?

 

Comments

comments