Word jij altijd verkozen tot Bob van de avond, wil je aan jouw goede voornemens beginnen of ben je gewoon op zoek naar een gezond alternatief voor cocktails? Dan ben je bij The mocktailclub aan het juiste adres. De feestelijke mocktails die Marie Claessens, oprichtster van The mocktailclub, je voorschotelt zien er niet alleen feestelijk uit, maar zijn ook super lekker.

The mocktailclub, whaaaat?

Sinds haar 18de heeft Marie te kampen met een allergie aan alcohol. Op elke receptie werd haar wel een typisch fruitsapje voorgeschoteld. Marie heeft het stilaan wel gehad met die standaard fruitsapjes en ging zo op zoek naar een lekkerder en gezonder alternatief voor tijdens de aperitief. De mocktails worden door iedereen gesmaakt en zitten bovendien vol vitamine C en antioxidanten. We like!

 Waarom ook jij een mocktail moet uitproberen

♥ Klassieke cocktails zitten boordevol suiker en zijn niet lijnvriendelijk

♥ Lekkerder en origineler dan een glas fruitsap of cava

♥ Bevat minder calorieën dan frisdrank

♥ Het zijn echte smaakbommetjes

♥ Er wordt gewerkt met seizoensgebonden producten

 

Iced tea peach (€6/liter)                           Beetroot, apple & ginger (€7/liter)

Wil je de mocktails zelf proberen? Op de blog van The mocktailclub worden er wekelijks recepten en alternatieven voor alcohol gepost. Het is ook mogelijk om de mocktails via de webshop te bestellen of de mobiele bar te reserveren voor je volgende feestje.

Wat denken jullie van dit innovatief concept? Wij zijn alvast een grote fan!

Comments

comments