De winter houdt de lente nog even weg uit België (typisch Belgisch zeker?!). Daarom besloot ik om vandaag  broodjes te maken van het All-in Winterbrood van Aveve .

De All-in broodmixen maakt het je makkelijk om een heerlijk brood te bakken. Je hoeft namelijk ENKEL een volume aan water toe te voegen, quick en easy dus!!

Ingrediënten

  • 500g All-in Winterbrood
  • 250ml water

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STEP 1: Voeg de ingrediënten samen en kneed 20 minuten met de hand tot een soepel deeg, een echte baking workout!!

STEP 2: Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het gedurende 30 minuten rijzen op kamertemperatuur.

STEP 3: Druk het deeg plat en verdeel het in stukjes van 50g en laat ze 10 minuten rusten.

STEP 5: Laat de bolletjes opnieuw 30 à 45 minuten rijzen, tot hun volume zijn verdubbeld.

STEP 6: Bak de broodjes ongeveer 20 minuten in de voor verwarmde oven op 200°C.

~Zet je tanden in de Winter~

Bianca x

Comments

comments